Klubben

Belgien Klubben

In caelum cerevisiae est nullum,

Itaque hic bibemus illum!

Klubben - Historien

 

Fire "Drenge" én mission

Mission Possible: Drink Great Beer

 

Tilbage i 2002 sad vi og legede med ideen om at drikke noget godt øl. Der var ikke rigtig noget ordenligt Øl på det danske marked.

Vi måtte udenlands, men hvordan skulle vi "skaffe" midlerne. Det tænkte vi lidt over ... hmmmm ... "Hva nu hvis vi mødes en gang imellem og spiller lidt kort - taberne betaler et lille symbolsk beløb .. det indsamlede kunne måske dække udgifterne?".. BEST idea EVER!

 

Belgien Klubben blev født.

 

Something something

Klubben - Rejserne

 

Oprindeligt ville vi "bare" til Belgien da vi vidste at der får man verdens bedste øl.

 

Men efter første tur til netop Belgien mente vi at vi måtte udvidde vores destnationsliste ,så næste tur gik til den berygtede Oktober festival i Munchen. Det var vi bestemt ikke skuffede over, der er godt nok gang i den - på den fede måde.

 

Over de følgende år var vi i Belgien igen, til Le Mans, Amstedam og senest til International Berlin Beer Festival.

 

Næste tur bliver i 2016 hvor vi igen tager til Oktober Festival. Party ON!

 

 

More something something

Spillene

Brætspil - Matador, Finans, Landmands-spillet, Convoy, UpWords mf

 

Det er de gamle klassikere der kommer på bordet, gerne krydret med vores egne tillægsregler (der alle er noteret i "den grønne"). Fra tid til anden forsøger vi os med andre spil, nogle prøver vi igen , andre fejler med et hult drøn (for at nævne et : "Pirates of the Caribian - Død Mands Kiste" ... det var godt nok skidt)

Kortspil - Kanasta, Davoserjas, Hjerterfri, Pirat-Bridge, 31 mf

Igen er det klassikerne der "kommer på bordet" bogstavligt talt. Igen med vores egne tilrettelser (noteret i "den grønne"). Hvis et brætspil er "hurtigt" færdigt napper vi lige ti gange 31 .. så kommer der også lidt flere penge i kassen .

Terningspil - 10000, Snake-Eyes, 30, Yatzy mf

NEt slag terninger går man aldrig fejl af. En god potion held (nogen har mere af det end andre) kombineret med lidt brains.. så er den i skabet. Vi udviddede listen med "30" for et på år siden, det har været en success. Kan varmt anbefales.

Den lille Grønne

Vores ekstra regler og tilføjelser

VGennem årene har vi justeret og finpudset reglerne i enkelte af spillene. Mange af dem er inspireret af familie-traditioner, internetet og hvad vi har hørt fra andre, men der er enkelte tilføjelser der har gjort det nemmere at bestemme en desideret vinder samt gjort spillene sjovere (synes vi self i hvert fald)